Jobs

Functional Microsoft 365 BC Consultant

Vind jij het net zoals ons ook zo interessant om steeds nieuwe bedrijven te leren kennen, te bestuderen hoe die werken en jouw ervaring aan te wenden om die zo verregaand mogelijk te optimaliseren? Vind jij je weg in de Microsoft Business Central omgeving en hou je ervan om die te configureren, te tunen en aan te leren aan de eindgebruikers ervan? Dan kun jij bij Opticor zeker je ding doen! Je komt bij ons terecht in een implementatie team van technische en functionele collega’s. In nauwe samenwerking met de klant verzorg je de implementatie van zijn Business Central ERP omgeving. En ook nadien blijf je zijn eerste aanspreekpunt en raadgever bij zijn verdere ontwikkeling.

Technical Microsoft 365 BC Consultant/Developer

Bij de implementatie van Microsoft 365 BC stemmen we de mogelijkheden van de applicatie en de bedrijfsprocessen van onze klant zoveel mogelijk op elkaar af. Daarvoor doen we graag op jouw kunde beroep. Samen met je collega functional consultant die instaat voor de analyse van de bedrijfsprocessen en de functionele inventarisatie zorg jij voor de effectieve uitwerking ervan. Door het ontwikkelen van extra functionaliteit die specifiek op de noden van de klant is afgestemd zorg jij voor die toegevoegde waarde die op de werkvloer echt het verschil maakt. Heb jij al een tweetal jaar ervaring als AL developer in de MS 365 BC omgeving en voel je je vooral gepassioneerd door het optimaliseren van een bedrijfsomgeving d.m.v. je eigen code? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat.

Implementeren doen we op onze eigen Opticor manier. Met volle focus op de bedrijfsprocessen van de klant. Door niet zomaar software te implementeren maar actief mee te denken met de klant leveren we die extra toegevoegde waarde waar onze opdrachtgevers zo vaak naar op zoek zijn.

Bij deze fantastische jobs hoort uiteraard een aantrekkelijk salarispakket bestaande uit een marktconform brutoloon, een bedrijfswagen, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering. Uitvoering van de job kan deels op kantoor, bij de klant of gewoon bij jou thuis. Daarbovenop werken we samen actief aan je carrière-pad dat is afgestemd op onze opdrachten en jouw persoonlijke interesses en ambities zodat jouw capaciteiten ten volle tot ontplooiing komen.

En o ja, naast al dat inhoudelijke werk zorgen we op tijd en stond ook wel voor wat after hours fun.

Overtuigd van onze waarde en kun jij ons ook overtuigen van de jouwe? Contacteer ons dan op info@opticor.be met jouw cv en wat toelichting en dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.